Skip to content

Aanbouw

De Groot Bouw & Verbouw voor al jouw werkzaamheden in en om het huis. Van tekening tot oplevering kunnen wij je tot dienst zijn. Nieuwbouw, verbouw of renovatie. 

tijd voor een uitbreiding?

Aanbouw aan je huis of kantoor

Wordt de ruimte te klein en vind je het tijd om jouw kantoor of huis te vergroten? Er zijn gelukkig verschillende manieren om de ruimte te vergroten door bijvoorbeeld een aanbouw of uitbouw. Het verschil is dat bij een aanbouw de oorspronkelijke buitenmuren blijven staan. Bij een uitbouw worden deze muren weggehaald. 

Een aanbouw is dus een nieuwe ruimte die aan de bestaande ruimte van een woning of bedrijf toegevoegd wordt. De aanbouw is een aparte ruimte met een eigen ingang, er is geen doorgang vanaf de bestaande ruimte. Voor een woonhuis zou de functie van een aanbouw bijvoorbeeld een garage, praktijkruimte of een berging kunnen zijn. 

Een aanbouw lijkt veel op een bijgebouw maar dan met een gedeelde muur met de bestaande woning. Het maakt daarmee deel uit van het huis, maar je moet altijd verschillende deuren door om de verschillende ruimtes te betreden.

Ben je nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan even contact met ons op. Wij denken graag met je mee en zorgen voor het beste eindresultaat van jouw aanbouw of uitbouw.

Op zoek naar inspiratie?

Recente aanbouw projecten

Weet je nog niet goed wat je wilt en ben je op zoek naar inspiratie? Graag laten wij je een aantal recente projecten zien die wij gemaakt hebben en waar we erg trots op zijn.