Skip to content

Aannemer Nuenen

Dus jij hebt plannen om je droomhuis te gaan realiseren in Nuenen? Of gaat het om de realisatie van zakelijke huisvesting, om een flinke verbouwing van je huidige woning of om een renovatie daarvan? In alle gevallen zul je voor je plannen in Nuenen een aannemer in de arm moeten nemen die je bouwactiviteiten gaat realiseren. Kies voor De Groot!

 

De Groot Bouw & Verbouw is graag jouw aannemer in de regio Nuenen en omstreken. Wat ons onderscheidt van andere aannemers is onze brede expertise en uiterst klantgerichte houding. Dat uit zich door onze ondersteuning gedurende het hele bouwtraject. En dat begint bij het begin, namelijk het maken van de juiste keuzes.

Aannemer Nuenen: waarom De Groot kiezen?

Het antwoord daarop is simpel: omdat je ons advies en onze expertise al gedurende de fase van planvorming goed kunt gebruiken.

Wij denken namelijk met je mee en zullen je proactief adviseren voor wat betreft je plannen. Twijfel je überhaupt nog over wat je precies wilt, dan zullen wij je onze referentieprojecten tonen. Als aannemer in de regio Nuenen voorzien we jou namelijk graag van inspiratie zodat we eerst samen het juiste plan kunnen smeden alvorens we daadwerkelijk aan de bouw beginnen.

Echter ook voor wat betreft de realisatie van je bouwplannen ben je bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over jarenlange ervaring als timmerman, uitvoerder en aannemer in loondienst. Sinds 2013 stellen we al die expertise als aannemer op zelfstandige basis ter beschikking aan klanten in de regio Nuenen.

Een aannemer in Nuenen met een breed aanbod

Naast onze brede ervaring met alle werkzaamheden binnen het hele bouwproces, hebben wij als aannemer ook veel affiniteit met verschillende soorten bouwprojecten. In de regio Nuenen kan men afgezien van nieuwbouw ook bij ons terecht voor:

• Het verbouwen van woningen en panden;
• Realiseren van aanbouw;
• Renoveren van vastgoed zodat weer een nieuwe uitstraling en verbeterde functionaliteit ontstaan.

Wij staan voor kwaliteit en dat zie je terug in onze bouwprojecten. Onze kwaliteit als aannemer voor jouw project in Nuenen zit hem zowel in de procesbegeleiding en -bewaking als in het eindresultaat. Wij beschikken bovendien over een uitstekend netwerk van partijen die door ons bij de bouw betrokken kunnen worden en die kwalitatief hoogwaardig werk zullen leveren. Om die kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen bouwen wij ook zelf mee.

Neem nu direct contact op met De Groot Bouw & Verbouw. Dan neem je een aannemer in de arm die daadwerkelijk meerwaarde kan bieden gedurende het hele bouwtraject dat jij in Nuenen beoogt te laten uitvoeren.

Recente projecten:

Ben je nog op zoek naar inspiratie? Hier kun je onze recente projecten vinden.

Diensten die wij als bouwbedrijf kunnen aanbieden