Skip to content

Bedrijf

De Groot Bouw & Verbouw voor al uw (ver)bouw werkzaamheden. Van tekening tot oplevering kan ik u tot dienst zijn. Nieuwbouw, verbouw of renovatie van een bedrijf. 

tijd voor een uitbreiding of vernieuwing?

Bouw of verbouw van een Bedrijf

Bent u van plan om een bedrijfspand te bouwen, verbouwen of renoveren? Zoek dan niet verder! Wij van De Groot Bouw & Verbouw zijn gespecialiseerd in de werkzaamheden rondom bedrijfspanden.

Het kantoor is natuurlijk een belangrijke plek waar uw medewerkers zich thuis moeten voelen. Een kantoor hoeft al lang niet meer saai en grijs te zijn. Tegenwoordig weten we wel beter en functioneren mensen beter in een fijne omgeving. Wij creëren een werkplek voor u en uw werknemers waar iedereen kan excelleren en zich op zijn of haar gemak voelt.

Wij denken met u mee en adviseren u vanaf het begin af aan, zodat de kosten en afspraken helder zijn. Zo komen er nooit verrassingen achteraf. Uw wensen staan voor ons centraal en wij zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden.

Bent u nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan even contact met ons op. Wij denken graag met u mee en zorgen voor het beste eindresultaat.

Opzoek naar inspiratie?

Recente bedrijf projecten

Weet u nog niet goed wat u wilt en bent u op zoek naar inspiratie. Graag laten wij u een aantal recente woning projecten zien die wij gemaakt hebben en waar we erg trots op zijn.