Skip to content

Bouwbedrijf Mierlo

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf in Mierlo voor het bouwen of verbouwen van je woning of zakelijke ruimte? De Groot Bouw & Verbouw is dan een ideale partner die je vrijwel al het werk uit handen kan nemen.

Een bouwproject is niet zomaar iets, het is omvangrijk. Eerst moet je zien te bepalen wat je nu eigenlijk wil en wat verstandige keuzes zijn. Vervolgens dienen de plannen te worden uitgewerkt in realiseerbare tekeningen. Die plannen dienen bovendien binnen het beschikbare budget te passen. En tenslotte dient de realisatie plaats te vinden. Het liefst heb je natuurlijk dat dat allemaal zo soepel mogelijk verloopt, zodat je niet te lang op het eindresultaat hoeft te wachten en snel kunt genieten van je vastgoed.  

De Groot Bouw & Verbouw staat jou in Mierlo als bouwbedrijf graag ter zijde. En we beschikken over alle expertise om het hele traject vlekkeloos te realiseren.

Bouwbedrijf Mierlo? Neem contact op met De Groot

Sommige mensen weten heel goed wat ze willen. Zeker wanneer je bouw gerelateerde ervaring hebt is het maken van keuzes ten aanzien van je bouwproject in Mierlo een stuk gemakkelijker. Prima wanneer je precies weet wat je wilt, want wij realiseren het van A tot Z conform jouw wensen.

Maar wij zijn ook een bouwbedrijf dat juist in de prille beginfase goed kan ondersteunen bij jouw bouwplannen in Mierlo. Wij denken namelijk met je mee, adviseren je en leggen je opties voor, lang voordat de eerste spade in de grond wordt gestoken. Wij gaan uit van je huidige behoefte of probleem en proberen op basis daarvan een oplossing voor je te bedenken. Wij zijn een bouwbedrijf dat zowel adviseert, tekent en uitvoert en helpen jou graag met je bouwplannen in Mierlo.

Laat je inspireren door onze eerdere projecten

​​​Na vele jaren in loondienst gewerkt te hebben als zowel timmerman, uitvoerder en aannemer, is ons bedrijf in 2013 opgericht als bouwbedrijf speciaal voor bouwprojecten in de regio Mierlo.


Op onze website zul je referentieprojecten aantreffen met een uiteenlopend karakter. Afgezien van dat wij bij het hele traject van de bouw kunnen ondersteunen en de bouw ook uitvoeren, hebben wij ook brede ervaringen qua typen bouwprojecten. De diensten die wij jou in Mierlo als bouwbedrijf kunnen aanbieden zijn:

• Verbouwing
• Aanbouw
• Nieuwbouw
• Renovatie

Diensten die wij als bouwbedrijf kunnen aanbieden