Skip to content

Onze diensten

De Groot Bouw & Verbouw voor al jouw werkzaamheden in en om het huis. Van tekening tot oplevering kunnen wij je tot dienst zijn. Of het nu nieuwbouw, verbouw, renovatie of aanbouw is. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je overal bij helpen. Wij geven je advies hoe je een bouwproject het beste plan- en budgetmatig kunt realiseren en natuurlijk kunnen wij het ook nog eens helemaal naar jouw wensen bouwen.

Veelzijdige expertise

Verschillende vakgebieden binnen één bedrijf

Wij hebben alle specialisaties binnen één bedrijf. Of het nu gaat om advies over de bouw of het bouwen zelf, wij doen het voor jou! Met onze jarenlange ervaring is geen klus te gek voor ons. Graag gaan wij het onmogelijke aan en maken wij jouw wensen waar. Wij bouwen jouw droomhuis vanaf niets tot het geweldige eindresultaat. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Wat heb jij voor project in gedachten?

Verbouwing

Een grote of kleine verbouwing, alles is mogelijk. We proberen de overlast altijd zoveel mogelijk te beperken voor de bewoners.

Aanbouw

Wil je extra ruimte creëren buitsenshuis en niet verhuizen? Kies dan voor een aanbouw. Een aanbouw kan op verschillende manieren. Denk aan een woning aanbouw voor het vergroten van de woonkamer of een dakopbouw.​

Nieuwbouw

Heeft u een stuk grond gekocht en je droomhuis laten ontwerpen of zelf ontworpen? Wij bouwen het graag voor jou!

Renovatie

Bij een renovatie is het mogelijk om de oude uitstraling te herstellen, maar ook om een hele nieuwe uitstraling te creëren. Een andere mogelijkheid is om bijvoorbeeld de hele woning duurzaam en energiezuinig te maken.