Skip to content

De Groot Bouw & Verbouw

De Groot Bouw & Verbouw voor al jouw werkzaamheden in en om het huis. Van tekening tot oplevering kan ik je tot dienst zijn. Nieuwbouw, verbouw of renovatie. 

je wens naar werkelijkheid

Wij denken met je mee

Ik ben Erwin de Groot en na vele jaren gewerkt te hebben als timmerman, uitvoerder en aannemer ben ik in 2013 mijn eigen bedrijf gestart. In 6 jaar tijd heb ik een mooie klantenkring opgebouwd en kijk ik met trots terug op een aantal mooie projecten die ik heb mogen maken. Het bouwen of verbouwen van jouw woning of bedrijf is een intensief traject. Ik kan je hier van A tot Z in ondersteunen . Als je een offerte-aanvraag doet dan zal er altijd een persoonlijke afspraak volgen om jouw wensen en budget te bespreken.

Bij de Groot Bouw en Verbouw staat de klantwens centraal. Wij streven ernaar jou zoveel mogelijk uit handen te nemen, waarbij persoonlijk contact erg belangrijk is. De klant is koning en willen wij al jouw wensen realiseren.

Vrijblijvende offerte

Stel een vraag

Wil je advies over de verschillende mogelijkheden? Wij helpen je graag! Of ben je nieuwsgierig naar de kosten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij behandelen jouw vraag zo snel mogelijk! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.