Skip to content

Renovatie

De Groot Bouw & Verbouw voor al jouw werkzaamheden in en om het huis. Van tekening tot oplevering kunnen wij je tot dienst zijn. Nieuwbouw, verbouw of renovatie. 

Toe aan een renovatie?

Wat is nu eigenlijk renoveren?

Dat is het vernieuwen en/of vervangen van authentieke elementen van jouw pand. Dit wil dus zeggen dat onderhoud en veranderingen aan jouw pand worden uitgevoerd, met behoud van de originele en specifieke kenmerken van jouw pand.

Onderhoud en renovatie van een woning, of bedrijfspand brengen vaak veel overlast met zich mee. Door te zorgen voor een goede voorbereiding en planmatige aanpak beperken we de overlast tot een minimum.

Aanpassingen aan woningen maken vraagt om vakkundigheid en dat is wat wij jou kunnen bieden. Voor elke aanpassing aan in- of exterieur kun je een beroep doen op ons. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakvenster, het aanbrengen van nieuwe kozijnen, het plaatsen van een nieuwe badkamer, de realisatie van een slaap- en badkamer op de begane grond of het herstellen van oude elementen in uw woning. De Groot Bouw en Verbouw kan dat samen met jou realiseren.

Op zoek naar inspiratie?

Recente renovatie projecten

Weet je nog niet goed wat je wilt en ben je op zoek naar inspiratie? Graag laten wij je een aantal recente projecten zien die wij gemaakt hebben en waar we erg trots op zijn.