Skip to content

Verbouwing Eindhoven

Ben je toe aan iets nieuws in huis en ben je op zoek naar een partij om de verbouwing van jouw woning of bedrijfsruimte in Eindhoven te regelen?

Verbouwing Eindhoven gepland? Dit zijn onze diensten:

Weet je nog hoe gecharmeerd je was van je huidige woning toen je erin trok? Maar woonwensen veranderen in de loop der tijd. Misschien is er sindsdien al heel wat in je leven gebeurd. Er is sprake van gezinsuitbreiding of je hebt een eigen zaak aan huis gekregen. Dat zijn goede redenen om te starten met verbouwing van je huis in Eindhoven.


Maar misschien wil je je huis gewoon lekker net iets ruimer en luxer maken om er nog meer van te kunnen genieten. Ook dan is jouw huis een verbouwing meer dan waard.


Enkele voorbeelden van verbouwingsprojecten die wij kunnen realiseren:
• Kantoorruimte maken aan een woning;
• Verruimen van het woonkamergedeelte;
• Garage aanbouwen;
• Realisatie van een lichtere zolder door plaatsing van dakramen en dakkapellen.

Jouw woning in Eindhoven zal door de verbouwing door de Groot Bouw & Verbouw weer helemaal aan jouw wensen voldoen.

Geen zorgen als je nog niet precies weet wat je wilt

Wij helpen je van begin tot eind. Misschien weet je nog niet precies wat je wilt of twijfel je over de mogelijkheden. Wij denken dan graag met je mee, dragen opties aan en geven advies. Dat doen we al in de vroegste fase van planvorming.

Wat we ook vaak doen voor onze klanten in Eindhoven die een verbouwing willen laten doorvoeren, is een beeld geven van recente projecten die wij verzorgd hebben. Dat geeft jou inspiratie en het maakt direct duidelijk dat wij de juiste partij zijn om alle verbouwingszaken volledig te kunnen regelen.

Samen kijken we m.b.t. jouw verbouwing naar een nieuwe indeling, naar alle bouwwerkzaamheden die dan gedaan moeten worden, naar het installatiewerk en uiteindelijk naar de eindafwerking. Jij hoeft alleen maar te bepalen of het idee je aanspreekt en of het binnen je financiële budget past.

Heb je een fijn huis maar wil je er nu toch iets anders mee? Stel die verbouwing in Eindhoven niet langer uit en neem direct contact met ons op.

Recente projecten:

Ben je nog op zoek naar inspiratie? Hier kun je onze recente verbouwingsprojecten vinden. 

Diensten die wij als bouwbedrijf kunnen aanbieden