Skip to content

Verbouwing Geldrop

Wie in Geldrop woont en plannen heeft voor verbouwing van zijn woning of zaak, doet er goed aan om contact op te nemen met ons. De Groot Bouw & Verbouw is jouw adviseur, aannemer en uitvoerder in één. Voor alles op gebied van verbouwing en andere zaken in en om jouw huis en Geldrop, kun je bij ons terecht.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat mensen ondersteuning zoeken bij het hele proces van verbouwing. Alleen al het in kaart brengen van wat je precies wil kan een hele uitdaging zijn. Om een juiste keuze te maken wil je immers ook een goed beeld hebben van welke opties je t.a.v. verbouwing allemaal hebt. Wij brengen het voor je in kaart.

Verbouwing Geldrop: Vraag De Groot om hulp!

Lang geleden toen je in je huidige woning kwam wonen was die waarschijnlijk volledig naar jouw wens. Anders was je er immers niet ingetrokken. Maar hoogstwaarschijnlijk is er in de tussentijd wel wat veranderd. Heb je kinderen gekregen? Ben je een bedrijf aan huis gestart? Of wil je gewoon een keer iets anders maar niet verhuizen?

Hoe dan ook: blijkbaar ben je toch gehecht aan je woning in Geldrop en wil je er blijven wonen maar acht je een verbouwing wel noodzakelijk. De mogelijkheden om van je bestaande huis door middel van verbouwing weer iets nieuws te maken zijn talrijk. Enkele voorbeelden van typen projecten die wij qua verbouwing voor klanten zoals jij in Geldrop al hebben uitgevoerd:

  • Kantoor gerealiseerd direct naast de woning;
  • Leefruimte in de woonkamer aanzienlijk vergroot;
  • Een donkere zolder omgebouwd tot een lichte kamer zodat hier een slaapkamer voor een of meer kinderen gerealiseerd kan worden;
  • Ruimtecreatie door het realiseren van een vliering.

Dankzij de mogelijkheden die wij je in Geldrop qua verbouwing kunnen bieden, wordt je oude huis weer volledig afgestemd op je nieuwe situatie.

Verbouwing? Eerst samen plannen maken.

Veel bouwbedrijven richten zich vooral op de uitvoering. Ze wachten op jouw opdracht. Wat je wil moet je dan maar zelf bepalen. De Groot Bouw & Verbouw werkt anders en ondersteunt jou vanaf het prille begin. Samen met jou gaan we aan tafel zitten om te inventariseren wat huidige problemen en wensen zijn. Vervolgens dragen wij oplossingen aan en adviseren wij. Heb je je keuzes gemaakt dan zetten we de plannen om in tekeningen die jou direct een goed beeld geven van wat je qua verbouwing in Geldrop kunt verwachten.

Natuurlijk bouwen wij mee en zorgen we voor een persoonlijke oplevering. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor het hele traject. Is onze werkwijze geschikt om jouw verbouwing in Geldrop door te voeren? Neem dan direct contact met ons op.

Recente projecten:

Ben je nog op zoek naar inspiratie? Hier kun je onze recente verbouwingsprojecten vinden. 

Diensten die wij als bouwbedrijf kunnen aanbieden