Skip to content

Verbouwing Helmond

Heb jij plannen voor verbouwing van je huis of zakelijke ruimte in Helmond? Wij zijn De Groot Bouw & Verbouw. In Helmond en omgeving zijn wij dé expert op het gebied van verbouwingen en alle andere zaken in en om huis.

 

Een verbouwing is vaak een omvangrijk project. Er komt vanalles bij verbouwen kijken en veel mensen zien daar tegenop. Bij velen bestaat daarom de behoefte aan een partij die kan ondersteunen vanaf de inventarisatie van de wensen, tot tekening en uiteindelijk de oplevering. Die ondersteuning bij verbouwing biedt De Groot Bouw & Verbouw in Helmond.

Wil je weten wat wij kunnen qua verbouwing in Helmond?

Ooit voldeed je huidige woning vast perfect aan je wensen, anders was je er immers niet ingetrokken. Maar de tijd staat niet stil en er is wellicht inmiddels vanalles veranderd. Je gezin is groter geworden of je hebt je baan opgezegd en werkt tegenwoordig vanuit huis. In dat geval zijn je woonwensen daar in Helmond waarschijnlijk ook veranderd. Verbouwen is dan het overwegen waard.

Maar aan een verbouwing hoeven niet alleen functionele redenen ten grondslag te liggen. Misschien wil je je huis luxer maken en een deel van je huiskamer laten omvormen tot een tuinkamer. Dan kun je tot langer in het seizoen genieten van het buitengevoel. Wat een luxe. Maar ook die wens rechtvaardigt jouw wens tot verbouwing van je woning in Helmond.

De Groot Bouw & Verbouw kan onder andere, maar niet uitsluitend:

  • Een kantoorruimte bouwen aan jouw huis;
  • Je woonkamer vergroten;
  • Een garage realiseren voor bescherming van je auto en voor meer opbergruimte;
  • Je zolder omvormen van een donkere plek tot een lichte slaapkamer door het plaatsen van dakramen.

Je huis in Helmond zal na onze verbouwing weer helemaal als jouw plek voelen.

Twijfel je nog over wat je wensen zijn?

Wij begrijpen dat jouw verbouwing in Helmond geen eenvoudig project is. Alleen al het maken van de keuze wat je wilt kan een hele opgave zijn. Maar geen nood want wij denken vanaf het eerste moment met je mee. We bieden opties, geven advies en kunnen je ook een inkijkje geven in ons verbouwing portfolio dat wij in Helmond al hebben opgebouwd. Misschien dat die inspiratie je helpt bij het maken van jouw keuzes t.a.v. verbouwing in Helmond.

Dus stel die plannen voor verbouwing van je huis niet langer uit maar stuur direct een bericht naar De Groot Bouw & Verbouw. Wij staan voor je klaar.

Recente projecten:

Ben je nog op zoek naar inspiratie? Hier kun je onze recente verbouwingsprojecten vinden. 

Diensten die wij als bouwbedrijf kunnen aanbieden