Skip to content

Woning

De Groot Bouw & Verbouw voor al jouw werkzaamheden in en om het huis. Van tekening tot oplevering kan ik jou tot dienst zijn. Nieuwbouw, verbouw of renovatie. 

tijd voor een uitbreiding of vernieuwing?

Bouw of verbouw van een woning

Wil je een huis laten bouwen of ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw huidige woning kan verbouwen of renoveren? Zoek dan niet verder! De Groot Bouw & Verbouw is gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van woningen. Wij denken met jou mee en adviseren jou al vanaf het begin af aan. Zo geven wij jou bijvoorbeeld tips met betrekking tot het besparen op de kosten. Wij vinden het belangrijk dat jouw wensen werkelijkheid worden. Wij doen er daarom alles aan om uw wensen in vervulling te laten gaan en om bijvoorbeeld uw droomhuis te realiseren.

Of het nu gaat om een renovatie, aanbouw, verbouw en de bouw van een nieuw huis, wij doen het allemaal.

Ben jij nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden zijn? Neem dan even contact met ons op. Wij denken graag met jou mee en zorgen voor het beste eindresultaat.

Opzoek naar inspiratie?

Recente woning projecten

Weet u nog niet goed wat u wilt en bent u op zoek naar inspiratie. Graag laten wij u een aantal recente woning projecten zien die wij gemaakt hebben en waar we erg trots op zijn.